Силният вярът понесе дървета и палатки в цялата страна: Шест сигнала

...
Силният вярът понесе дървета и палатки в цялата страна: Шест сигнала
Коментари Харесай

Дървета и предизборни палатки полетяха от силния вятър в цялата страна

Силният вярът понесе дървета и палатки в цялата страна: 

Шест сигнала са постъпили до този час на горещия телефон на Община Стара Загора във връзка със мощния вятър, заяви Пламен Тодоров, шеф отдел " Опазване на публичния ред ". Всички сигнали са за паднали дървета и счупени клони, само че върху тревни площи. Няма потърпевши хора или коли и не са нанесени вреди, посочи Тодоров. 

Поривите напразно събориха по пешеходната централна улица на Стара Загора и огромна част от предизборните шатри и пропагандните материали на участниците в идните локални избори.

7-8 сигнала за паднали дървета и клони в Пловдив вследствие на мощния вятър са получени до този миг в общинското дружество " Градини и паркове " тази заран, заяви шефът Веселин Козарев. 

Едно от тях е до Дома на техниката на ул. " Гладстон ". Дървото е пречупено в основата и е паднало на пътното платно. Друго дърво се е прекършило до Съдебната палата на бул. " Шести септември ", осведоми.

Козарев добави, че към този момент потърпевши хора и вреди няма. На място са изпратени екипи на общинското дружество, които да отстранят нападалите дървета и клони. От пловдивската пожарна оповестиха, че при тях сигнали няма, като се изключи един в Хисаря, където мощният вятър също е съборил едно дърво, само че вреди не са нанесени. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР